RESTFEST PÅ MEDBORGARPLATSEN 3 JUNI

26 maj, 2014

KfS-restfest_banner-webb

Visste du att ungefär en tredjedel av all mat som produceras slängs. Konsumentföreningen Stockholm och Coop bjuder därför på Lasagne Creative den 3 juni på Medborgarplatsen. Evenemanget börjar kl.10. Kom och prova en lasagne tillagad på råvaror som annars skulle ha slängts – helt i onödan.

TÄVLING

Att inte slänga maten är faktiskt bland det bästa du som enskild individ kan göra för att bidra till en hållbar framtid. Visa hur du tar tillvara dina matrester med en bild och skriv ner receptet, dela bilden på Släng inte matens Facebook-sida och skriv #restfest så har du chansen att vinna en av tre fullpackade kassar med Änglamarksprodukter till ett värde av 995 kr/kasse. De mest inspirerande recepten vinner.

Läs mer om tävlingsreglerna

Läs de fullständiga tävlingsvillkoren

 

{ 6 kommentarer… läs dem nedan ellerlägg till en }

Mariette maj 29, 2014 kl. 15:08

Hej!
Jag laddade precis upp en bild med recept på Facebooksidan men kan inte se inlägget själv.
Ska det vara så eller har jag gjort något fel?
Hälsningar/Mariette

Svara

admin maj 29, 2014 kl. 16:21

Vi kan se din text, om spagettin, men ingen bild. Försök ladda upp bilden igen. /red.

Svara

Johan maj 29, 2014 kl. 13:31

Det står att Restfesten börjar kl 10, men inte hur länge den håller på. Äter gärna min lunch där, men 10 är lite för tidigt för mig. Är ni kvar till 12-tiden?

Svara

admin maj 29, 2014 kl. 15:05

Vi ville inte sätta sluttid. Vi kör så länge maten räcker, definitivt över 12-slaget. Så välkommen då. Vi kommer att finnas kvar med eventet hela dagen, men uppskattningsvis slutar vi servera mat vid 16-tiden (om den räcker så länge). Välkommen! Ta med alla du känner :-)!

Svara

Lena Lang maj 28, 2014 kl. 08:32

Jag slänger ingen mat om den inte är dålig. Det gjorde man aldrig i mitt hem. Jag är inte med på Facebook av ideologiska själ. Tycker därför att man kunde maila eller posta sitt bidrag.

Svara

admin juni 9, 2014 kl. 11:50

Det går utmärkt att mejla in sitt bidrag också. Mejla mig, anna.l@konsumentforeningenstockholm.se

Svara

Lämna en kommentar

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: