Tävlingsregler för fototävlingen #Restfest

26 maj, 2014

Att inte slänga maten är faktiskt bland det bästa du som enskild individ kan göra för att bidra till en hållbar framtid.

Delta i tävlingen #Restfest genom att:

  1. Visa hur du tar tillvara dina matrester med en bild
  2. Dela bilden på Släng inte matens Facebook och skriv #restfest
  3. Beskriv din maträtt kort och inspirerande, de mest kreativa bidragen vinner

Kom ihåg att du själv måste fota bilden som du laddar upp. Du kan lägga upp fler bilder och delta i tävlingen flera gånger men det är endast en vinst per person. Tävlingen börjar kl: 10.00 måndagen den 26 maj 2014 och avslutas kl.23.59 tisdagen den 10 juni 2014. Det tre bästa tävlingsbidragen vinner en fullpackad kasse med Änglamarksprodukter till ett värde av 995 kr/kasse.

Vinnaren utses av en jury från Konsumentföreningen Stockholm. Fullständiga tävlingsvillkor finner du här, alternativt på Släng inte matens Facebooksida. Genom att ladda upp din bild och tagga den med #restfest godkänner du ditt deltagande i Konsumentföreningen Stockholms fototävling och tävlingsvillkoren, samt att du följer Facebooks användarvillkor och eller Instagrams användarvillkor.

Previous post:

Next post: