Juliennesoppa med rotselleri och kyckling

25 minuter
Bild på Juliennesoppa med rotselleri och kyckling

Gör så här

Strimla kycklingköttet och stek på hög värme. Salta och peppra. Ta kycklingen från värmen när den är genomstekt. Koka upp vatten, buljongtärningar, sweet chili-sås, ingefära och kryddor och häll i grönsakerna, utom sockerärtorna. Toppa med kyckling, sockerärtor och koriander.

4 portioner
  • 300 g kycklingkött
  • Klöver 1 krm svartpeppar
  • 2 krm salt
  • 1 liter vatten
  • Klöver 2 hönsbuljongtärning
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 msk skalad, riven färsk ingefära
  • 0,5 tsk salt
  • Klöver 1 krm svartpeppar
  • Klöver 200 g skalad rotselleri i tunna strimlor
  • Klöver 200 g skalade morötter i tunna strimlor
  • Klöver 200 g skalad palsternacka i tunna strimlor
  • Klöver 0,5 purjolök, i tunna strimlor
  • Klöver 100 g sockerärtor, i tunna strimlor
  • Klöver 1 dl färsk koriander, eller hackad bladpersilja
Treklöver är ekologi

Ingredienser med den här symbolen Klöver finns som ekologiska alternativ.

På Coops sida kan du få receptet i utskriftvänligt format.

{ 0 kommentarer… lägg till en nu }

Lämna en kommentar