Varma mackor med kyckling, soltorkade tomater och örter

20 minuter
Bild på Varma mackor med kyckling, soltorkade tomater och örter

Gör så här

Rensa kycklingen från ben och skär köttet i mindre bitar. Fördela kycklingkött, tomater och örter på 8 brödskivor. Strö över osten och gratinera i ugnen tills osten har smält och fått lite färg, cirka 10 minuter.

4 portioner
  • Klöver 600 g tillagad kyckling
  • 4 brödskivor, av ljust lantbröd
  • 2 dl hackade soltorkade tomater
  • Klöver 1 dl hackade örter
  • 4 dl lagrad riven ost
Ugnstemperatur
  • 225º
Treklöver är ekologi

Ingredienser med den här symbolen Klöver finns som ekologiska alternativ.

På Coops sida kan du få receptet i utskriftvänligt format.

{ 0 kommentarer… lägg till en nu }

Lämna en kommentar